Om produktene

MATERIALE: Produktene lages av celleplast (cross-linked polyetylen uten tilsatt flammehemmer) med lukkede celler, og absorberer derfor verken fuktighet, smuss eller bakterier. Materialet er uten ftalater, latex og andre toksiske substanser. Produktene er lette, har fin temperatur og stabilitet, de har god friksjon og er passe trykkfast.

BRUKSOMRÅDE: Produktene må sees som mobile former som kan brukes sammen eller hver for seg, alt etter hvilken sammensetting av putene en ønsker seg. De kan brukes fra barnet er nyfødt og følger barnet oppover i alder. For at barnet skal få kontinuitet/helhet i behandlingstilbudet, er produktene tenkt brukt i hjemmet, barnehager, skoler, institusjoner, kommunehelsetjenesten og fysikalske institutter. Posisjonerings og behandlingsutstyret gir mulighet for uendelige variasjoner.

KOMFORT: På grunn av materialets tetthet og lave vekt, vil trykket på putene bli fordelt på en stor flate. Slik oppnås en meget god trykkavlastning.

HYGIENE: Produktene er enkle å rengjøre. De kan vaskes med våt klut og såpe, eller et desinfiserende middel. Et håndkle kan eventuelt legges over putene ved bruk.

LEVETID/ØKONOMI: Den høye kvaliteten i materialet gjør at putene kan brukes ofte og over lang tid uten at egenskapene i putene forsvinner. Som all plast er det viktig at den til slutt kastes som restavfall på en forsvarlig måte.